четвер, 12 червня 2008 13:04

Хіддінк минулу ніч провів без сну

Головний тренер збірної Росії Гус Хіддінк розповів про стан команди після поразки від Іспанії (1:4).

"Можна сказати, ми потихеньку відходимо від того, що трапилося. Мене це теж стосується. Можу вам зізнатися, що минулу ніч провів без сну - переглядав запис нашої зустрічі з Іспанією. Потім ми розбирали гру з футболістами. Крім того, перед тренуванням у нас в команді відбулася розмова. Я сказав, що попереду у нас два матчі, і ми повинні зробити все, щоб виступити в них успішно.

"Я читав, що пишуть про нас газети різних країн. Мені здалося, що коментарі про нашу гру в основному позитивні. Я до цього моменту вважаю, що вибрав правильний план на матч з Іспанією. І він би напевно спрацював, коли б не дурні помилки, які ми допустили. На жаль, змінити підсумковий результат нікому з нас не дано. Ми самі подарували суперникові перемогу і тому залишилися з порожніми руками".

"Якщо говорити про майбутню гру з Грецією, то ця команда сповідує оборонний стиль гри. Вона терпляче вичікує, коли суперник допустить помилку, щоб постаратися покарати його в контратаці. Я подивився фрагменти їх поєдинку з шведами. Швидше за все, греки відійдуть в оборону, як це на початку матчу проти нас зробили іспанці. До речі кажучи, цим вони мене трохи здивували", - наводить слова тренера "Спорт-Експрес".

Зараз ви читаєте новину «Хіддінк минулу ніч провів без сну». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі