середа, 11 червня 2008 08:31

Хіддінк: Ми грали в наївний футбол

Головний тренер збірної Росії Гус Хіддінк прокоментував голи, пропущені від Іспанії в першому матчі групового етапу Євро-2008 (1:4).

"Перший: ми діяли добре, гра йшла рівна, й раптом робимо безглузду помилку. Другий: пропустили його всього за хвилину до перерви. Це через нестачу досвіду, потрібно було діяти обережніше. 0:2 в матчі з Іспанією - практично поразка. Суперник дуже любить діяти на контратаках. І в цій зустрічі перейшов на таку тактику. Третій гол - знову наша помилка. Ми грали дуже наївно! Гра була зроблена", - наводить слова наставника "Советский спорт".

"Для нас це дуже хороший урок. Начебто почали непогано, створювали моменти, але власні помилки все перекреслили. Єдине, що можна сказати, нам сьогодні трішки не пощастило. Якби за рахунку 0:1 Зирянов потрапив не в штангу, а у ворота, все було б інакше. У будь-якому випадку я дуже засмучений".

Хіддінк також розповів, про що говорив після матчу з командою: "Якщо в перерві я був злий через дитячі помилки, то після матчу сказав: "Ей, хлопці, ви програли з великим рахунком. У нас є зовсім трохи часу, щоб зрозуміти і виправити помилки. Попереду ще дві зустрічі". Ми можемо грати набагато краще. І вже демонстрували це".

Зараз ви читаєте новину «Хіддінк: Ми грали в наївний футбол». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі