вівторок, 10 червня 2008 20:54

Вілья та збірна Іспанії розгромили Росію (ФОТО)
6

У австрійському Інсбруці відбувся перший матч групи D в рамках чемпіонату Європи з футболу. Місцевий арбітр Конрад Плауц зафіксував перемогу збірної Іспанії з рахунком 4:1


У першому таймі Росія мала шанс відзначитися, коли Зирянов низом потрапив в штангу воріт Касільяса з 12 метрів. Всі інші атаки мала хороший композиційний характер, але успіху не принесли.

У свою чергу іспанці реалізували більшість своїх можливостей: спочатку Торрес розгойдав оборону росіян і вивів Вілью на порожні ворота, а в кінці першої половини гри Іньєста видав тому ж форвардові шикарну розрізну передачу. Вихід один на один - і Вілья в один доторк переправляє м"яч під Акінфєєвим.

В другому таймі розриви між лініями збірної Росії сталі просто жахливі: іспанці без зайвої напруги контратакували, і на 75-ій хвилині Вілья оформив перший на нинішньому Євро хет-трик.

На 85-ій хвилині Павлюченко один м"яч відіграв, але часу на більше у росіян не залишилося. Міг скоротити відставання Семак...Але з офсайду встановив розгромний рахунок Фабрегас, який добив м"яч після удару Хаві.

Росія - Іспанія 4:1 (2:0)

Збірна Росії: Акінфєєв, Колодін, Широков, Анюков, Жирков, Сємак, Білялетдінов, Сичов (Бистров, 46, Адамов, 69), Сємшов (Торбінський, 59), Зирянов, Павлюченко.

Головний тренер: Гус Хіддінк

Збірна Іспанії: Касільяс, Марчена, Серхіо Рамос, Капдевілья, Пуйоль, Іньєста (Касорла, 63 ), Вілья, Хаві, Сенна, Торрес (Фабрегас, 54), Сілва (Хаві Алонсо, 76).

Головний тренер: Луіс Арагонес

Голи: Вілья (20, 44, 75),Павлюченко (86), Фабрегас (90+1)

"Газета по-українськи"

Зараз ви читаєте новину «Вілья та збірна Іспанії розгромили Росію (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі