четвер, 12 червня 2008 09:56

Анчелотті: Росію могло врятувати тільки диво

Головний тренер "Мілана" Карло Анчелотті прокоментував перший матч збірної Росії на Євро-2008, в якому підопічні Гуса Хіддінка з рахунком 1:4 були розгромлені іспанцями.

- Можливо, Росія не заслуговувала великої поразки, але в цілому клас іспанців, звичайно, вище. Отже їх перемога закономірна. Ще по ходу першого тайму у мене не залишалося сумнівів в тому, що команда Арагонеса виграє. Ну а після перерви Росію могло врятувати тільки диво.

- Гус Хіддінк - поважний і дуже кваліфікований тренер. Проте й він не може кожного разу творити дива. У першому таймі Росія допустила явні помилки в обороні, після чого розраховувати на щось серйозне вже не доводилося. У обороні непереконливо виглядала зв"язка центральних захисників. У Росії з якоїсь загадкової причини абсолютно не працював весь правий фланг, а ваш самотній нападаючий Павлюченко не того класу, що Фернандо Торрес або Вілья, які можуть витягувати максимум з мінімуму", - розповів Анчелотті в інтерв"ю газеті "Спорт-Експрес".

Зараз ви читаєте новину «Анчелотті: Росію могло врятувати тільки диво». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі