понеділок, 11 січня 2010 16:59

Хемілтон розійшовся зі своєю зірковою подругою-співачкою

Хемілтон розійшовся зі своєю зірковою подругою-співачкою

Колишній чемпіон світу з "Формули-1" Льюіс Хемілтон розлучився зі своєю подругою Ніколь Шерзінгер, повідомляє Autosport. Молоді люди зустрічалися два роки. Ніколь Шерзінгер - американська поп-співачка, вокалістка групи The Pussycat Dolls.

Льюіс і Ніколь познайомилися в листопаді 2007 року, на церемонії нагородження кінопремії MTVEuropeAwards. З того часу Шерзінгер регулярно відвідувала Гран-прі "Формули-1", і стала свідком тріумфу Хемілтона в сезоні 2008 року.

Проте в понеділок, 11 січня, пара розповсюдила офіційну заяву: "Ніколь Шерзінгер і Льюіс Хемільтон можуть підтвердити, що кожен з них вирішив піти своїм шляхом. Вони обидвоє вирішили зосередитися на своїй кар"єрі, і залишаються близькими друзями".

Льюіс Хемілтон - наймолодший чемпіон світу "Формули-1". Сезон 2009 року він закінчив на п"ятій позиції, на одне очко випередивши чемпіона 2007 року Кімі Райкконена.

За матаеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «Хемілтон розійшовся зі своєю зірковою подругою-співачкою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі