неділя, 27 грудня 2009 15:44

Хей пропонує Кличку провести бій в Габоні

Хей пропонує Кличку провести бій в Габоні

Поєдинок чемпіонів світу за версією WBC українця Віталія Кличка і WBA - британця Девіда Хея може відбутися в Африці.

Як повідомляє News of the World, команда Хея вже почала переговори про проведення поєдинку в кінці 2010 року з президентом Габона Алі-Бенгом Бонго. Новий раунд переговорів призначений під час візиту Хея до Анголи на відкриття Кубка Африки з футболу в січні.

Сам Хей підтвердив факт цих переговорів. "Я б хотів там виступити. Бій став би унікальним. Поєдинок в Африці мене приваблює.

Я знаю братів Кличків. Вони думають тільки про гроші, вони хочуть мільйонів євро і поїдуть туди, де можна зібрати якомога більше прибутку.

Свій титул я хочу захистити в Британії і також виступити в Лас-Вегасі. Але як чемпіон планети, я хотів би боксувати по всьому світу. Мохаммеда Алі пам"ятають по його бою "Битва в джунглях" в Заїрі в 1974 році з Джорджем Форменом, а також "Тріллер в Манілі".

Я б хотів взяти з нього приклад і провести другу "Битву в джунглях", а в майбутньому організувати бої на кожному з континентів. У січні я поїду до Анголи на Кубок Африки з футболу і ми продовжимо переговори".

За матеріалами LiveSport.Ru

Зараз ви читаєте новину «Хей пропонує Кличку провести бій в Габоні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі