четвер, 10 травня 2012 10:58

"Хавбеки - наша давня проблема" - Блан назвав попередній склад збірної Франції на Євро-2012
8

Фото: Reuters

Головний тренер збірної Франції Лоран Блан оголосив попередній склад команди, яка буде готуватися до Євро-2012. До нього увійшли французькі футболісти, які виступають за кордоном. Список з гравців, що представляють французьку Лігу 1, Блан оголосить 15 травня, повідомляє офіційний сайт Федерації футболу Франції.

Захисники: Гаель Кліші ("Манчестер Сіті"), Патріс Евра ("Манчестер Юнайтед"), Юнес Кабул ("Тоттенхем"), Лоран Кошельни ("Арсенал"), Філіп Мексес ("Мілан") Аділь Рамі ("Валенсія") .

Півзахисники: Йоан Кабай ("Ньюкасл"), Флоран Малуда ("Челсі"), Самір Насрі ("Манчестер Сіті"), Франк Рібері ("Баварія").

Нападники: Хатем Бен Арфа ("Ньюкасл"), Карім Бензема ("Реал").

"У мене залишилися сумніви тільки щодо футболістів, які формують нашу гру. Я говорю про півзахист - це серце команди. Хавбеки - наша давня проблема.

Нам не вистачає деякої ієрархічності в центрі поля. Півзахисники збірної не володіють великим досвідом. Є безліч гравців, здатних потрапити в команду, але дуже мало тих, хто може влитися в колектив і зробити результат, коли це потрібно", - цитує Блана L'Equipe.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Блохін визначився з попереднім складом на Євро-2012

Нагадаємо, остаточні склади збірних, що складаються з 23 осіб, повинні бути оголошені не пізніше 29 травня.

Збірна Франції на Євро-2012 грає в одній групі з Швецією, Англією та Україною.

Зараз ви читаєте новину «"Хавбеки - наша давня проблема" - Блан назвав попередній склад збірної Франції на Євро-2012». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі