неділя, 24 червня 2012 14:48

Харт бив уявний м'яч: збірна Англії 15 хвилин тупцювала на одному місці
9

"Олімпійський" готовий до матчу Англія - Італія
Фото: ФОТО: Ірина КОЗЮПА

Національна збірна Англії не тренувалася вечором 23 травня на "Олімпійському". Замість тренування у програмі заходів команди значилася прогулянки навколо поля.

О 18:05 футболісти разом з тренерським штабом вийшли на газон, але замість прогулянки 15 хвилин тупцювали на одному місці. Хоча не все було так нудно, як здається. Голкіпер Джо Харт світився від радості і потішив журналістів, коли почав імітувати удари по уявному м'ячу. Ще один із футболістів (зі спини було важко розпізнати, хто саме) оплесками привітав порожні трибуни арени.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дубль Алонсо вивів Іспанію до півфіналу Євро-2012

Джон Террі пив водичку з пляшки. Вейн Руні торкнувся трави. Нападник виглядав дуже зосередженим, весь час стояв склавши руки на грудях.

Здивував Енді Керролл. Нападник вийшов на поле з розпущеним волоссям і зі спини дуже нагадував Дмитра Чигринського.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Німеччина вийшла у півфінал Євро

Наставник англійців Рой Ходжсон був у чорних окулярах. Пройшовся до центрального кола. Так далеко ніхто з футболістів на наважився зайти. А потім кілька хвилин обговорював щось із капітаном збірної Стівеном Джеррардом.

Під кінець "тренування" Джо Харт показав партнерам по команді, що він не тільки класний голкіпер, а й вправний ді-джей. Воротар зіграв на уявних пластинках.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гол Роналду вивів збірну Португалії в півфінал Євро

"Думаю, Італія переможе Англію. Пильно за виступами італійців на Євро я не стежив, але віддаю їм перевагу у чвертьфіналі," - каже німецький журналіст з "S?ddeutsche Zeitung".

Нагадаємо, матч Англія — Італія пройде сьогодні на "Олімпійському" о 21:45. Поєдинок визначить останнього півфіналіста Євро.

Зараз ви читаєте новину «Харт бив уявний м'яч: збірна Англії 15 хвилин тупцювала на одному місці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі