пʼятниця, 22 червня 2012 01:09

Перемога Англії викликала сплеск зацікавлення Україною

Перемога Англії викликала сплеск зацікавлення Україною
фото: md.dn.ua

Після виходу збірної Англії на Євро-2012 в плей-офф у Великобританії різко зросла кількість звернень за авіаквитками в Україну.

Офіційний ліцензований туроператор футбольної асоціації "Thomson Sport" зафрахтував чартер для поїздки на чверть фінал до Києва, зазначає видання "The Daily Mail".

Так, прилетіти в столицю на одну добу можна за 649 фунтів стерлінгів з людини. При цьому пакет не включає вартість квитка на матч, а тільки переліт і трансфер від аеропорту до стадіону і назад. Разом з тим найдешевший квиток в Україну через інші європейські міста коштує близько 400 фунтів стерлінгів. Прямий переліт з Лондона до Києва, так, щоб прибути безпосередньо в день матчу, обійдеться фанату в 540 фунтів стерлінгів.

"Момент тріумфу земляків по телеканалу ITV1 подивилися 18,5 мільйонів англійців, що стало рекордом 2012 року", - зазначає видання.

В результаті кількість звернень за авіаквитками в Україна зросло на 800%.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Збірна Англії почала відпрацьовувати пенальті перед матчем з Італією

Нагадаємо, в березні британське видання Mirror писало, що фани не хочуть купувати квитки на матчі групового етапу Євро-2012 за участю своєї національної збірної: з 23 тис. квитків для продажу в лютому на три групових матчі лише 7500 були продані в строк. На думку видання, головна причина цього - невдала гра англійців на Чемпіонаті світу в ПАР: вболівальники не вірять в успіх команди на Євро-2012, а також бояться їхати в Україну через проблеми з транспортом і розміщенням.

Однак пізніше заступник директора управління з питань футболу Великобританії Ентоні Конніфорд заявив: вболівальники Англії повністю змінили своє уявлення про Україну, багато в чому нав'язане їм ще до візиту на Євро-2012.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Україна може стати туристичною Меккою" - шведи відкрили для себе Київ

"Вболівальники приїздили сюди з певним занепокоєнням, але всі страхи зникли, і по зворотного зв'язку, яка у нас є з уболівальниками, я знаю, що англійці дуже вражені України", - зазначив Коннфорд.

Зараз ви читаєте новину «Перемога Англії викликала сплеск зацікавлення Україною». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі