вівторок, 11 листопада 2008 15:59

Грецькі футбольні фанати влаштували погром телеканалу

Грецькі футбольні фанати розгромили будівлю афінського телеканалу "Extra 3". Затримано 15 чоловік, повідомила у вівторок місцева поліція. Близько тридцяти фанатів футбольного клубу "Панатінаїкос" увірвалися в будівлю телеканалу під час трансляції передачі для прихильників чемпіона Греції "Олімпіакоса".

"Нальотчики" почали розкидати в офісах телеканалу пляшки із запальною сумішшю і трищити бейсбольними бітами меблі. Одночасно вони влаштували погром біля будівлі, пошкодивши в цілому 30 автомобілів, з яких два згоріли повністю.

Постраждалих не було, виниклу пожежу вдалося швидко загасити. Поліція затримала 15 чоловік з числа нападаючих. Дев"ять з них, які вже попадалися раніше на правопорушеннях, залишені під арештом. Клуби "Олімпіакос" і "Панатінаїкос" - багаторазові чемпіони Греції з футболу.

Чергове дербі між командами закінчилося в минулу неділю з рахунком 0:0. Враховуючи, що у минулому фанати двох команд неодноразово влаштовували зіткнення, на кожному такому дербі присутні тільки вболівальники команди господарів поля, повідомляє gazeta.ru з посиланням на РІА "Новости".

Зараз ви читаєте новину «Грецькі футбольні фанати влаштували погром телеканалу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі