неділя, 10 березня 2013 14:48

Грецький футболіст перейшов у п'ятий дивізіон Німеччини заради хворого сина

Грецький футболіст перейшов у п'ятий дивізіон Німеччини заради хворого сина
"Єдине, що мало значення - здоров'я малюка, а не моя кар'єра" - Алексіу ФОТО: contra.gr

28-річний захисник "Левадіакоса" Янніс Алексіу заради хворого сина перейшов у "Вердінген", що грає в 5-му німецькому дивізіоні, - повідомляє Globalpost.com.

У новонародженого сина Алексіу рідкісне захворювання легенів, і лікарі рекомендували футболістові перевезти дитину до Німеччини, де в даний момент вивчають його стан здоров'я.

"Єдине, що мало значення - здоров'я малюка, а не моя кар'єра. Я приїхав до Німеччини не для того, щоб кинути футбол. Я тут, щоб бути поруч з моїм сином", - сказав Алексіу.

Футболіст з гіркотою згадав про свою колишню команду, де йому збиралися скоротити зарплату на 30 відсотків саме тоді, коли йому були необхідні гроші для оплати дорогих медичних рахунків для лікування сина.

У той же час власник його нового клубу, німець з грецьким корінням Лакіс Куркудіалос застрахував сім'ю Алексіу для покриття всіх витрат на лікування дитини.

Зараз ви читаєте новину «Грецький футболіст перейшов у п'ятий дивізіон Німеччини заради хворого сина ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі