вівторок, 02 лютого 2010 14:41

Гравець "Шахтаря" перейшов в англійський клуб

Гравець "Шахтаря" перейшов в англійський клуб

У понеділок, 1 лютого, між донецьким "Шахтарем" і англійським клубом "Віган Атлетік" була досягнута угода про оренду болівійського форварда "гірників" Марсело Морено.

Нападаючий "оранжево-чорних", оренда якого в німецькому "Вердері" була по обопільному бажанню сторін недавно припинена, захищатиме кольори англійського клубу до кінця травня 2010 року.

"18 місяців тому "Шахтар" заплатив за нього 9 мільйонів євро. Це говорить про те, як високо він цінується", - заявив наставник "Вігана" Роберто Мартінес.

Відзначимо, що Морено перейшов у "Шахтар" в 2008 році і з тих пір зіграв за донецьку команду 14 матчів (2 голи). За "Вердер" провів 5 зустрічей (0 голів)

"Віган Атлетік" (англ. Wigan Athletic Football Club) - професійний англійський футбольний клуб з міста Віган, графство Великий Манчестер. Виступає в англійській Прем"єр-лізі з 2005 року, вперше в своїй історії. Клуб є наймолодшим в лізі - його вік 77 років.

Прес-служба ФК "Шахтар", Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Гравець "Шахтаря" перейшов в англійський клуб». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі