пʼятниця, 18 березня 2022 19:12

Гравці збірної України створили фонд гуманітарної та військової допомоги

Гравці збірної України створили фонд гуманітарної та військової допомоги
Георгій Бущан став основним воротарем збірної України. Фото: Instagram.com/georgiybuschan

Шестеро футболістів збірної України по футболу створили фонд гуманітарної та військової допомоги

Голкіпер "Динамо" Георгій Бущан повідомив про створення фонду у співпраці з двома одноклубниками та трьома футболістами "Шахтаря".

"Об'єднуємося та допомагаємо один одному заради перемоги України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Україна може отримати пряму путівку на Чемпіонат світу

Сьогодні разом з Тарасом Степаненко, Сергієм Сидорчуком, Миколою Матвієнко, Миколою Шапаренко та Сергієм Кривцовим вирішили розповісти про наш фонд. Спочатку кожен допомагав власноруч, але з часом побачили, що об'єднувати зусилля ефективніше.

Фонд поділено на дві частини: гуманітарну та військову. Ми збираємо запити зі всієї України та передаємо перевіреним людям в Іспанії та Італії – зараз це наші основні партнери, можливо, згодом географія розшириться. Далі організовується логістики для перевезення речей в Україну, що зараз непросто, але для українців немає нічого неможливо. Наші герої доводять щодня.

На фото частина допомоги (500 аптечок Ifak aids, 50 бронежилетів (захист 4+) та 5 тепловізорів), що їде в Одесу, Мар'їнку та Миколаїв. Слава Україні", – написав Бущан в Instagram.

Рано вранці 24 лютого Росія розпочала ракетні обстріли українських міст, а потім розпочала масштабне вторгнення. Війна РФ проти України продовжується вже 23-й день.

24 березня збірна України мала зіграти в стиковому матчі Чемпіонату світу проти Шотландії, але матч перенесли на червень.

Зараз ви читаєте новину «Гравці збірної України створили фонд гуманітарної та військової допомоги». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі