середа, 19 вересня 2007 09:18

Головний тренер "Селтіка": ми чекали побачити зовсім іншого суперника

У першому матчі групового турніру Ліги чемпіонів "Селтік" вже в дебюті зустрічі пропустив два голи від "Шахтаря" і, у результаті, програв 0:2. Наставник шотландського клуба Гордон Страчан був шокований таким результатом, сообащет shakhtar.com.

- Перший гол повністю вибив нас з колії, - зізнався наставник "Селтіка". - Перші 10 хвилин були для нас справжнім шоком – ми чекали побачити зовсім іншого суперника. У перерві я сказав команді: або ви заб"єте, або ви побачите мій труп. Я намагався змусити хлопців грати, так би мовити, не жаліючи живота свого. І ми створили декілька вдалих моментів, але, на жаль, нічого не вийшло. Я ні в чому не можу звинуватити своїх гравців, всі вони старалися. Зіграли слабо, але це тільки початок сезону. Я упевнений, що вони прогресуватимуть і ще покажуть себе.
– Чи не намагалися ви змінити тактику в другому таймі?

– Я вирішив нічого не змінювати, раз вже ми почали оборонятися, то так і слід було грати до кінця. Ми всі були шоковані двома голами на початку гри, але знайшли в собі сили зібратися. Моя команда має невеликий досвід гри в Лізі чемпіонів – це був дуже серйозний урок. Звичайно, ми всі дуже розчаровані.

– Як ви вважаєте, чи був у вашої команди шанс зіграти сьогодні хоча б унічию?

– Навряд чи.

Як ви оцінюєте вашу подальшу долю в групі?

– Ми пройшли кваліфікацію, це вже досягнення. Звичайно, далі буде тільки важче.

Зараз ви читаєте новину «Головний тренер "Селтіка": ми чекали побачити зовсім іншого суперника». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі