середа, 19 вересня 2007 09:04

Луческу: рахунок міг бути 6:2 на нашу користь

На прес-конференції після переможного для "Шахтаря" матчу Ліги чемпіонів проти "Селтіка" (2:0) наставник "гірників" Мірча Луческу не приховував свого задоволення грою і результатом, повідомляє shakhtar.com.

- Сьогодні ми отримали значущу перемогу. Дуже важливо, що ми виграли в першому ж матчі групового етапу Ліги, адже інколи домашні очки мають вирішальне значення для успіху в турнірі. Я задоволений і перемогою, і якістю гри в цілому, - сказав Луческу. - Не думаю, що рахунок 2:0 відповідає тому, що було на полі – ми створили набагато більше моментів. Але вчора я не дарма назвав Боруца одним з найнебезпечніших гравців "Селтіка", сьогодні він відстояв дуже і дуже добре. У другому таймі мої підопічні припустилися кількох помилок, які могли привести до гола, багато в чому за рахунок відмінної гри Веннегоора "на другому поверсі". Але на цей раз я повністю задоволений тим, як виступили наші два центральні захисники. Вони чудово грали на випередження. До того ж їх вдало підстрахував Лeвандовскі. Ми змогли добре налагодити гру завдяки тому, що Фернандіньо, Ілсіньо і Жадсон відмінно здійснювали вихід з оборони. Вони добре рухалися і контролювали м"яч. Двоє флангових, Рац і Срна, також продемонстрували високий рівень технічної підготовки. Позначився на результаті матчу великий досвід Лукареллі, і те, що Брандау дуже багато рухався і дуже часто відкривався – кожному з них вдалося забити гол.
– Пане Луческу, скажіть: яким був би "чесний" рахунок в цій грі?

– Нормальним результатом було б 6:2 (сміх в залі).

На 8 хвилині ми повели 2:0. Це вас не стривожило?

– Таке завдання отримали гравці перед матчем. Я пояснив їм, що якщо дати суперникові контролювати м"яч і відчути упевненість, то нам буде дуже складно.

Зараз ви читаєте новину «Луческу: рахунок міг бути 6:2 на нашу користь». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі