середа, 19 вересня 2007 09:49

Дуляй: думав, суперник діятиме агресивніше

Після матчу "Шахтаря" і "Селтіка" (2:0) в рамках групового турніру Ліги чемпіонів гравці донецької команди прокоментували поєдинок, повідомляє shakhtar.com.

Воротар "Шахтаря" Андрій Пятов:

– Перші двадцять п"ять хвилин наша команда провела просто чудово. Я дуже вдячний своїм захисникам за те, що вони якісно виконували свою роботу, відводячи від мене загрозу з боку атакуючої ланки "Селтіка". Завдяки самовіддачі і командному духу сьогодні ми обіграли дуже непростого суперника. Тепер необхідно скоріше забути цей матч і настроїтися на підготовку до внутрішнього чемпіонату. Попереду важкий поєдинок проти "Дніпра".

Захисник "Шахтаря" Маріуш Левандовскі:

– Найголовніше – три очки. Команда і наші уболівальники заслужили цю перемогу. Дуже важливо забити в таких важливих поєдинках швидкий гол – сьогодні нам це вдалося. 2:0 – це дуже слизький результат, тому було необхідно не дозволити суперникові скоротити різницю в рахунку.

Найбільш небезпечні моменти біля наших воріт виникали після флангових передач суперника, але, на щастя, ми грамотно контролювали ситуацію на полі. Упевнений, "Шахтар" сильніший від "Селтіка". Ця перемога додала нам упевненості перед дуже важливим ігровим циклом.

Півзахисник "Шахтаря" Ігор Дуляй:

Забезпечивши заділ у два м"ячі, ми не розслабилися і створили ще ряд моментів для збільшення рахунку на табло. Наша команда добре попрацювала. Я задоволений сьогоднішньою грою і найголовніше – результатом.

Зізнатися, я думав, що "Селтік" сьогодні діятиме агресивніше. Але як виявилось, суперник здав позиції вже після першого пропущеного м"яча. Саме завдяки швидкому голу нам вдалося сьогодні отримати важливу перемогу.

Зараз ви читаєте новину «Дуляй: думав, суперник діятиме агресивніше». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі