середа, 19 вересня 2007 09:35

Гравці "Селтіка" вірять у домашню перемогу над "Шахтарем"

Після програного "Шахтареві" матчу гравці "Селтіка" поскаржилися на допущені ними помилки і пообіцяли удома прикласти всіх зусиль, щоб обіграти "гірників", повідомляє shakhtar.com.

Захисник "Селтіка" Гері Келдвелл:

– У матчах європейського рівня не буває легких суперників. Ми чекали, що грати проти "Шахтаря" буде не просто. Ми попалися на дитячих помилках, внаслідок чого пропустили два м"ячі. Упевнений, що після аналізу гри команда зробить відповідні висновки і підійде до чергових ігор Ліги більш зібрано і з певним запасом досвіду.

Захисник "Селтіка" Стівен Макманус:

– Нічим особливим "Шахтар" не здивував. Зрозуміло, ми чекали, що в рідних стінах суперник проявить максимум своїх можливостей, щоб заробити три очки. Нас підвели дурні помилки. Після пропущеного голу ми втратили концентрацію і дозволили донеччанам заволодіти ігровою ініціативою. Але ця поразка не дає нам приводу зневірятися і опускати руки. Удома ми зробимо все можливе і неможливе, щоб узяти у "Шахтаря" реванш. Повірте, "Селтіку" це під силу.

Воротар "Селтіка" Артур Боруц:

– Прикро, що ми провалили старт у груповому етапі Ліги чемпіонів. Суперник вижав максимум зі створених моментів, завдяки чому добився перемоги. Думаю, у матчі-відповіді ми продемонструємо зовсім інший футбол. У таких важливих євротурнірах немає права на помилки, тому ми зобов"язані перемогти "Шахтар" вдома і набрати максимум очок у матчах з іншими суперниками.

Зараз ви читаєте новину «Гравці "Селтіка" вірять у домашню перемогу над "Шахтарем"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі