субота, 16 січня 2016 12:56

Голландський тренер очолив "Сталь"

Голландський тренер очолив "Сталь"
Ерік ван дер Меєр і "Сталь" підписали контракт на 1,5 роки

Дніпродзержинська "Сталь" визначилася з новим головним тренером: ним став 48-річний голландський фахівець Ерік ван дер Меєр, який змінив на цій посаді попереднього наставника команди Володимира Мазяра.

Контракт з голландським тренером підписаний на 1,5 роки з можливістю подальшої пролонгації. Про це в інтерв'ю телеканалам "Футбол 1" та "Футбол 2" повідомив президент ФК "Сталь" Вардан Ісраелян.

"Новим головним тренером першої команди "Сталь" став голландський фахівець Ерік ван дер Меєр. Ми зупинили свій вибір на цьому наставнику, так як нам добре знайомі його футбольна філософія, його тренерські погляди і методика роботи. Ерік ван дер Меєр не з чуток знає український футбол", - заявив Ісраелян.

"Свого часу він працював у структурі донецького "Металурга": був координатором юнацького та молодіжного напрямків в академії, очолював команду U-19. Він володіє належними знаннями та досвідом і розуміє, як повинна бути вибудувана вертикаль футбольного клубу, а також як вона повинна працювати в рамках єдиної ігрової та тренувальної концепції. Даний практичний досвід пана ван дер Меєра і став визначальним для нас при виборі нового головного тренера. Хоча в числі претендентів, яких ми розглядали з прицілом на цю посаду, не приховую, було кілька кандидатів, у тому числі, українських фахівців".

"Але на сьогоднішній день вибір зроблено. Найближчим часом буде затверджено тренерський штаб всіх команд нашого клубу. Дана інформація буде оприлюднена дещо пізніше", - резюмував президент.

Ван дер Меєр раніше виступав на позиції захисника за "Утрехт", "Камбюр", "Бєєрсхот", "Мурсію" і "Веендам".

Він тренував, як головний тренер, СХО, катарський "Аль Ахлі", малайзійський "Френзена Юнайтед". Був асистентом в декількох голландських клубах, працював з молодіжними командами донецького "Металурга".

Зараз ви читаєте новину «Голландський тренер очолив "Сталь"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі