субота, 12 червня 2010 11:30

Голкіпер збірної ПАР закликає вболівальників сильніше дудіти у вувузели

Голкіпер збірної ПАР закликає вболівальників сильніше дудіти у вувузели

Воротар збірної ПАР з футболу Ітумеленг Хуне залишився незадоволений підтримкою вболівальників під час першого матчу чемпіонату світу з Мексикою (1:1), що відбувся 11 червня в Йоганнесбурзі.

За словами Хуне, вболівальники повинні були сильніше дудіти у вувузели (місцеві дудки), щоб створювати більше шуму, повідомляє Associated Press.

Голкіпер заявив, що уболівальників збірної Мексики було чути краще, ніж південноафриканців, тому у нього склалося враження, що на своєму полі грала не команда ПАР, а Мексика. Хуне додав, що вболівальники збірної ПАР повинні бути її 12-м гравцем, і висловив надію, що в наступних матчах звук вувузел буде голоснішим.

Гру ПАР - Мексика відвідали близько 84 з половиною тисяч уболівальників. У наступному матчі (17 червня) господарі ЧС-2010 зіграють з Уругваєм, а 22 червня зустрінуться з Францією. Після першого туру в групі А всі команди набрали по одному очку.

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «Голкіпер збірної ПАР закликає вболівальників сильніше дудіти у вувузели». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі