субота, 12 червня 2010 10:24

У ПАР слони переслідують збірну США

У ПАР слони переслідують збірну США

Зголоднілий слон у п'ятницю затримав автобус збірної США з футболу, яка прямувала на тренування на стадіон Royal Bafokeng в ПАР. Про це повідомляє агентство Associated Press.

Слон зупинився на дорозі і вирішив перекусити листям дерева, яке росло поруч. Вгамувавши голод, тварина дозволило автобусу продовжити шлях. Затримка склала всього близько чотирьох хвилин.

Це вже не перший інцидент за участю слона і американської збірної за один день, підкреслює агентство. Раніше в п'ятницю футболісти на під'їзді до готелю потрапили в пробку, що утворилася через заблокований слоном проїзд.

Гравці ледь не пропустили початок першого матчу чемпіонату світу з футболу-2010 між ПАР і Мексикою (він закінчився нічиєю 1:1).

Як відзначає AP, біля готелю, де зупинилася збірна США, висять оголошення "Слони близько підходять до огорожі, тримаєтеся на відстані 30 метрів і, будь ласка, не шуміть" і "Бабуїни небезпечні - будь ласка, тримайтеся від них подалі і не годуйте".

Свій перший матч на ЧС-2010 збірна США проведе в суботу, 12 червня, проти Англії.

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «У ПАР слони переслідують збірну США». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі