четвер, 09 грудня 2010 11:58

Голкіпер "Реала" зламав щелепу у матчі Ліги чемпіонів

Голкіпер "Реала" зламав щелепу у матчі Ліги чемпіонів

Воротар мадридського футбольного клубу "Реал" Єжи Дудек зламав щелепу під час матчу останнього туру групового етапу Ліги чемпіонів з французьким "Осером" (4:0). Дудек пропустить приблизно півтора місяця. Про це повідомляє Eurosport.

37-річний Дудек є резервним воротарем "Реала", проте в матчі з "Осером", який не мав турнірного значення, він вийшов на поле в основному складі. Незадовго до закінчення першого тайму польський голкіпер зіткнувся з форвардом "Осера" Руа Конту і був замінений на Антоніо Адана. Медичне обстеження виявило у воротаря перелом щелепи.

На груповому етапі Ліги чемпіонів "Реал" набрав 16 очок і посів перше місце в групі G. Другим у цій групі став італійський "Мілан", третім - амстердамський "Аякс", а "Осер" посів останнє місце.

Нагадаємо, донецький "Шахтар" з рахунком 2:0 обіграв португальську "Брагу" у матчі шостого туру групового раунду Ліги чемпіонів 2010/2011. Український клуб зайняв перше місце в групі Н і вперше у своїй історії вийшов до 1 / 8 фіналу найпрестижнішого клубного турніру Європи

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «Голкіпер "Реала" зламав щелепу у матчі Ліги чемпіонів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі