четвер, 09 грудня 2010 09:36

Стали відомі суперники "Шахтаря" у плей-офф Ліги Чемпіонів

Стали відомі суперники "Шахтаря" у плей-офф Ліги Чемпіонів

Визначились всі учасники 1/8 фіналу Ліги чемпіонів, серед яких опинився і донецький "Шахтар". Донеччани виграли групу Н, набравши 15 очок з 18-ти можливих.

Жеребкування 1/8 фіналу відбудеться 17 грудня. Тоді "Шахтар" і дізнається свого першого суперника у плей-оф Ліги чемпіонів.

Суперником "Шахтаря" буде одна з семи команд, які посіли другі місця у своїх групах - італійські "Мілан", "Інтер" і "Рома", французькі "Олімпік" (Ліон) і "Олімпік" (Марсель), іспанська "Валенсія" і данський "Копенгаген".

Відзначимо, що лише з двома командами з вищеперерахованих "Шахтар" раніше не зустрічався у єврокубках - це "Копенгаген" і ліонський "Олімпік".

Додамо, що крім "Шахтаря" на перших місцях у своїх групах фінішували - англійські "Тоттенхем Хотспур" (11 очок), "Манчестер Юнайтед" (14 очок) і "Челсі" (15 очок), іспанські "Барселона" (14 очок) і "Реал" (16 очок) та німецькі "Шальке-04" (13 очок) і "Баварія" (15 очок).

Нагадаємо, донецький "Шахтар" вперше в історії пробився у 1/8 фіналу Ліги чемпіонів. У заключному матчу групового етапу "Шахтар" з рахунком 2:0 переміг португальський клуб "Спортинг Брага".

Зараз ви читаєте новину «Стали відомі суперники "Шахтаря" у плей-офф Ліги Чемпіонів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі