вівторок, 20 вересня 2011 09:15

Голкіпер "Металіста" побив рекорд Шовковського

Голкіпер "Металіста" побив рекорд Шовковського

Досягнення голкіпера "Металіста" Максима Старцева полягає в тому, що воротар вже 715 хвилин поспіль у гостьових матчах не пропустив жодного м'яча.

Останній раз м'яч у ворота найнадійнішого футболіста на полі залітав півтора роки тому - 15 квітня 2010 року під час матчу з київським "Арсеналом", в якому Старцев захищав ще кольори "Таврії". (6:1).

Останнім же матчем з "Кривбасом" голкіпер "Металіста" відразу на 69 хвилин поліпшив попередній рекорд, який був поставлений воротарем, а також нинішнім капітаном київського "Динамо" Олександром Шовковським.

До речі, за киянами після минулих вихідних та матчем з "Чорноморцем" також числяться кілька рекордів. Так, "Динамо" виграє вже шостий матч поспіль і може похвалитися 200 гостьовими перемогами. Олександр Алієв забив у ворота одеситів свій 20 м'яч у складі клубу і довів кількість голів у матчах з "Чорноморцем" до 70.

Андрій Ярмоленко, в свою чергу, вже четверту гру поспіль відзначається забитими голами, а його останній прицільний удар став 150 голом "Динамо" в чемпіонатах України з Юрієм Сьоміним в якості головного тренера.

Зараз ви читаєте новину «Голкіпер "Металіста" побив рекорд Шовковського». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі