середа, 16 грудня 2020 06:11

Гол Малиновського ледь не поховав чемпіонські мрії "Ювентуса"

Гол Малиновського ледь не поховав чемпіонські мрії "Ювентуса"
Роналду забивав не без допомоги арбітра. Фото Рейтер

Сьогодні в Турині буде зіграно матч чемпіонату Італії. Місцевий "Ювентус" прийматиме "Аталанту". Провідні італійські газети впевнені, що українець Руслан Малиновський вийде в стартовому складі гостей.

Востаннє в чемпіонаті команди зустрічалися 11 червня в матчі 32 туру минулого чемпіонату. "Ювентус" лідирував, але на його позицію зазіхали "Інтер" та "Аталанта".

Гості першими відкрили рахунок. Гомес і Сапата короткою комбінацією пройшли увесь захист туринців і колумбієць забив м'яч.

Господарі поля відігралися в другому таймі. М'яч випадково потрапив у руку захисникові й арбітр матчу миттєво знайшов привід поставити пенальті. Роналду не лишив шансів голкіперу – 1:1.

За 10 хвилин до кінця зустрічі "Аталанта" знову була попереду. Руслан Малиновський отримав м'яч на лінії карного майданчика й невідпорно пробив правою ногою у ближній кут.

Однак це ще було не все. Луїс Муріель ненавмисне зіграв рукою у карному майданчику й арбітр знову призначив пенальті у ворота бергамців. Роналду зробив дубль – 2:2.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Малиновський забив перший м'яч у новому сезоні

У підсумку "Ювентус" став чемпіоном, а "Аталанта" фінішувала третьою після міланського "Інтера".

Зараз ви читаєте новину «Гол Малиновського ледь не поховав чемпіонські мрії "Ювентуса"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі