пʼятниця, 23 грудня 2011 13:49

"Газпром" відхрестився від "Баварії"

"Газпром" відхрестився від "Баварії"

Російський енергетичний концерн "Газпром" спростував дані про спонсорський контракт з мюнхенським футбольним клубом "Баварія", повідомляє Reuters з посиланням на слова представника компанії.

Раніше Sueddeutsche Zeitung написала, що 21 грудня глава "Газпрому" Олексій Міллер зустрічався в Німеччині з гендиректором ФК Карлом-Хайнцем Румменігге (Karl-Heinz Rummenigge) і головою наглядової ради ФК Улі Хенесом (Uli Hoeness), щоб обговорити можливий спонсорський контракт.

У самому футбольному клубі інформацію про переговори з "Газпромом" відмовляються коментувати. Зараз головним спонсором "Баварії" є німецький концерн Deutsche Telekom, а "Газпром" тим часом підписав рекламний контракт з "Шальке 04" з Гельзенкірхена (Північний Рейн-Вестфалія) до 2017 року.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тимощук повернеться під крило "Газпрому"

Sueddeutsche Zeitung припустила, що співпраця з мюнхенським футбольним клубом могла б поліпшити імідж "Газпрому" в Баварії, де у концерну є бізнес-інтереси.

21 грудня Міллер зустрічався з місцевою владою і підприємцями. За підсумками переговорів була підписана "дорожня карта" з Баварією про співробітництво в сфері енергетики, повідомило РИА Новости з посиланням на слова Міллера.

Зараз ви читаєте новину «"Газпром" відхрестився від "Баварії"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі