понеділок, 04 грудня 2023 14:01

Ф'юрі записав грізне відеозвернення до мегабою із Усиком

Ф'юрі записав грізне відеозвернення до мегабою із Усиком
Власник поясу Всесвітньої боксерської ради (WBC) Тайсон Ф'юрі пообіцяв знищити Усика. Фото: Getty Images

Власник поясу Всесвітньої боксерської ради (WBC) Тайсон Ф'юрі заявив, що обов'язково нокаутує українця Олександра Усика, ставши абсолютним чемпіоном світу у надважкій вазі.

Британець прибув до Саудівської Аравії, де наступного року побореться з Усиком. Ф'юрі уже записав грізне звернення до українського боксера. Відповідне відео було опубліковано на YouTube-каналі Boxing King Media.

"Повністю знищу", - пообіцяв "Циганський король".

Ф'юрі звернувся до вболівальників і назвав 2024 рік чудовим.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Китайський боксер хоче битися з Усиком

"Побачимося під час бою 17 лютого, коли я повністю знищу Усика і стану абсолютним чемпіоном світу у суперважкій вазі. Саме тут у Саудівській Аравії єдине місце, де це може статися. 2024 рік буде приголомшливим", - додав боксер.

Боксерський бій чемпіона в суперважкій вазі за версіями WBO, WBA, IBF і IBO Олександра Усика проти володаря титулу WBC Тайсона Ф'юрі перенесено на початок 2024 року.

Попри те, що Усик наполягав на проведенні бою з Ф'юрі в грудні 2023-го, все ж сторони погодили нові терміни поєдинку. Про це в ефірі iFL TV повідомив промоутер Усика Олександр Красюк.

За словами промоутера, боксери битимуться на початку 2024 року. Наразі Усик знімає всі відео для майбутнього бою й повертається до свого тренувального табору в Іспанії.

Зараз ви читаєте новину «Ф'юрі записав грізне відеозвернення до мегабою із Усиком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі