середа, 19 квітня 2017 11:45

Футболісти "Баварії" увірвалися до роздягальні арбітрів після матчу з "Реалом"

Футболісти "Баварії" увірвалися до роздягальні арбітрів після матчу з "Реалом"
Матч "Реал" - "Баварія" судив угорський арбітр Віктор Кашшаї

Футболісти мюнхенської "Баварії" Артуро Відаль, Тіаго Алькантара і Роберт Левандовський після матчу 1/4 фіналу Ліги чемпіонів в Мадриді з "Реалом" увірвалися до суддівської кімнати. Звідти їх вивела поліція.

"Баварія" у вівторок в додатковий час програла в гостях "Реалу" (2:4) у матчі-відповіді 1/4 фіналу Ліги чемпіонів і за сумою двох зустрічей вилетіла з турніру. Перший гол "Баварії" забили після суперечливого пенальті.

Німецький клуб з 84-ї хв. грав у меншості після вилучення Відаля, яке також викликало питання. У додатковий час два голи "Реала", ймовірно, забили з положення поза грою.

Матч обслуговувала бригада арбітрів з Угорщини на чолі з Віктором Кашшаї. За даними ЗМІ, гравці увірвалися до роздягальні, щоб висунути суддям претензії. Поліції довелося втрутитися.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Реал" і "Атлетико" вийшли до півфіналу Ліги чемпіонів

Пізніше в мікст-зоні Тіаго Алькантара заявив, що "матчі такого рівня повинні обслуговувати компетентніші арбітри".

"Не думаю, що у "Реала" є якийсь вплив на арбітрів. Просто вони сьогодні помилилися. Я ніколи не був прихильником впровадження відеотехнологій у футболі, але тепер маю визнати: вони потрібні.

Вирішувати долю виходу до півфіналу Ліги чемпіонів так не можна. Я розмовляв з Зіданом після матчу, і він погодився зі мною, що арбітри відпрацювали погано", - сказав головний тренер "Баварії" Карло Анчелотті.

Жеребкування півфінальних пар Ліги чемпіонів відбудеться 21 квітня у швейцарському Ньоні.

Зараз ви читаєте новину «Футболісти "Баварії" увірвалися до роздягальні арбітрів після матчу з "Реалом"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі