субота, 20 серпня 2011 10:49

Футболіст "Манчестер Сіті" вже однією ногою в "Динамо"

Футболіст "Манчестер Сіті" вже однією ногою в "Динамо"

Півзахисник збірної Словаччини Володимир Вайсс-молодший, син відомого тренера збірної Словаччини, найближчим часом стане гравцем київського "Динамо". Вже в суботу він повинен прилетіти для проходження медичного огляду.

За інформацією Чемпионат.com, 20 серпня футболіст прилетить до Києва на медогляд, за результатами якого буде ухвалено рішення про підписання контракту. Цілком можливо, потенційний новачок "Динамо" зможе дебютувати в українській першості в неділю в матчі з "Кривбасом".

Зараз, нагадаємо, контракт Вайсса належить "Манчестер Сіті", проте останнім часом словацький хавбек виступав в оренді в "Болтоні" і "Рейнджерс". Футболіст стабільно викликається в збірну Словаччини, яку тренує його батько.

Останнім клубом Вайсса-молодшого був шотландський "Рейнджерс", в якому він зіграв 23 матчі і забив п'ять голів.

Нагадаємо, після матчу з "Літексом" президент "Динамо" Ігор Суркіс пообіцяв, що в найближчі кілька днів команда зробить ще одне придбання.

"Найближчим часом підпишемо одного гравця, який підсилить нашу команду. Думаю, це відбудеться в п'ятницю-суботу. Скажу відразу, це не крайній півзахисник", - сказав Суркіс. Ймовірно, він мав на увазі саме Вайсса.

Зараз ви читаєте новину «Футболіст "Манчестер Сіті" вже однією ногою в "Динамо" ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі