вівторок, 24 грудня 2019 12:16

Формується черга з охочих побити Лопеса

Формується черга з охочих побити Лопеса
Джервонта Девіс поки не заявляв про повернення до легкої ваги

Колишній чемпіон світу у другій напівлегкій вазі Джервонта Девіс (22-0, 21 КО) цими вихідними може завоювати титул "регулярного" чемпіона світу за версією WBA в легкій дивізіоні. Для цього йому потрібно перемогти кубинського ветерана Юріоркіса Гамбоа (30-2, 18 КО). Тим часом непереможний чемпіон починає вибирати своїх наступних суперників. Одним із варіантів Джервонта розглядає майбутнього суперника Василя Ломаченка американця Теофімо Лопеса.

Завоювання чемпіонського титулу зробить Девіса впливовим гравцем в 135-фунтовому дивізіоні. За словами Джервонти, в наступному році він готовий битися з будь-якими суперниками. Зокрема, Девіс повідомив, що не проти битися з новоспеченим чемпіоном світу за версією IBF Теофімо Лопесом (15-0, 12 КО). Його цитує xsport.ua.

"Для мене неважливо, з ким битися. Назвіть імена - і я тут. Коли у тебе в руках пістолет, не доводиться говорити про безпеку, так що я готовий до всього. Є бійці, які можуть змусити мене викластися по максимуму. Просто треба влаштовувати правильні бої у відповідний час. Я відкритий до пропозицій, як і моя команда. Теофімо Лопес - хороший боксер, у нього є навички і все інше. В останньому бою він видав прекрасний виступ. Сподіваюся, що ми зможемо побитися з Теофімо в майбутньому. В найближчому майбутньому. Так що я розраховую влаштувати цей бій".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Шукайте білий рушник – промоутер Ломаченка до команди Лопеса

Раніше про бажання побитися з Лопесом заявляв чемпіон світу в легкій вазі за версією трьох боксерських організацій українець Василь Ломаченко. Він також говорив про бажання провести бій з самим Джервонтою Девісом.

Зараз ви читаєте новину «Формується черга з охочих побити Лопеса». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі