вівторок, 17 травня 2011 09:20

Фінал Ліги Європи довірили іспанському арбітру

Фінал Ліги Європи довірили іспанському арбітру

Іспанський арбітр Карлос Веласко Карбальо буде обслуговувати фінальний матч Ліги Європи "Порту" - "Брага", який відбудеться 18 травня в Дубліні, повідомляє офіційний сайт УЄФА.

Допомагати йому будуть лайнсмени Роберто Алонсо Фернандес і Хесус Кальво Гуадамуро, а також судді за воротами Карлос Клос Гомес і Антоніо Рубінос Перес. Резервним арбітром стане Давід Фернандес Борбалан, а резервним лайнсменом - Хуан Карлос Юсте Хіменес.

Відзначимо, що в цьому сезоні бригада Веласко Карбальо обслуговувала 6 матчів Ліги чемпіонів, в тому числі першу півфінальну гру між "Шальке-04" і "Манчестер Юнайтед".

Тим часом, тренер "Порту" Андре Віллаш-Боаш може стати наймолодшим тренером-володарем одного з єврокубків, якщо у вирішальному матчі Ліги Європи його команда переграє "Брагу", повідомляє офіційний сайт УЄФА.

У день фіналу в Дубліні колишньому помічнику Жозе Моурінью буде 32 роки і 213 днів, а значить, у випадку перемоги в цьому матчі Віллаш-Боаш перевершить досягнення Джанлуки Віаллі, який разом з "Челсі" виграв Кубок кубків у 1998 році у віці 33 років і 308 днів.

Нагадаємо, куратор суддівського корпусу України П'єрлуїджі Колліна буде суддівським наглядачем на фінальному матчі Ліги Європи.

Матч між "Порту" і "Брагою" відбудеться в Дубліні на оновленому стадіоні "Лендсдаун Роуд" у середу, 18 травня. Початок матчу о 21:45 за київським часом.

Зараз ви читаєте новину «Фінал Ліги Європи довірили іспанському арбітру». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі