вівторок, 22 червня 2010 16:30

ФІФА може дискваліфікувати Вілью за удар суперника

ФІФА може дискваліфікувати Вілью за удар суперника

Іспанський нападаючий Давид Вілья, який забив два м'ячі у ворота збірної Гондурасу, може бути дискваліфікований за удар суперника, який не володів м'ячем. Цей момент пройшов повз увагу арбітрів, але потрапив у телетрансляцію.

Вілья вдарив рукою в обличчя Еміля Ізагірре наприкінці першого тайму. Японський арбітр Юічі Нішімура не помітив цього інциденту, але ФІФА тепер визначається, що заслуговував іспанець - попередження або вилучення.

"У даний момент у мене немає ніякої інформації по Вільї. Сьогодні чекаємо суддівський звіт про ухвалення рішення", - заявив прес-секретар ФІФА.

Сам Вілья в інтерв'ю іспанським ЗМІ визнав свої неправильні дії, але постарався виправдатися.

"Тут немає чим пишатися. Це було просто інстинктивна реакція. Я не очікував, що Ізагірре перебуватиме так близько. Я просто стояв, а потім інстинктивно відштовхнув його рукою. В майбутньому я постараюся зберігати спокій", - пообіцяв бомбардир.

Тим часом, Апеляційний Комітет прийняв рішення задовольнити апеляцію керівництва збірної ПАР з приводу вилучення воротаря команди Ітумеленга Кхуне.

На 76-й хвилині матчу з Уругваєм швейцарський арбітр Массімо Бузакка не тільки призначив пенальті, але і вилучив воротаря після досить сумнівного порушення. Таким чином, Кхуне зможе зіграти в сьогоднішньому матчі проти Франції.

За матеріалами Террикон

Зараз ви читаєте новину «ФІФА може дискваліфікувати Вілью за удар суперника». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі