вівторок, 22 червня 2010 14:42

Доньки врятували Елано від травми на ЧС-2010

Доньки врятували Елано від травми на ЧС-2010

Екс-півзахисник донецького "Шахтаря" і збірної Бразилії Елано подякував своїм дочкам за те, що йому ще вдасться зіграти на ЧС-2010.

У поєдинку другого туру групового турніру південноафриканського Мундіалю Бразилія - Кот д"Івуар один з найкращих бомбардирів "Селесао" на турнірі отримав травму після жорсткого зіткнення з суперником. Після матчу тренер бразильської збірної отримав гарну новину - Елано буде готовий до протистояння з Португалією.

Сам же 29-річний хавбек турецького "Галатасарая" відзначив, що заслуга в тому, що івуарійський футболіст не завдав йому надто серйозної травми, лежить на його доньках - Марією Терезою і Марією Кларі. Їхні імена написані у футболіста на щитках, які і врятували колишнього "гірника" від серйозного пошкодження і передчасного вильоту з ЧС.

"Я думав, чемпіонат світу закінчено для мене! Я був у розпачі! Але я вдячний своїм дочкам за наданий мені шанс!", - заявив Елано після перемоги бразильської збірної над "слонами" з рахунком 3:1.

Елано забив третій гол збірної Бразилії в цьому матчі і свій другий м'яч на турнірі на 60-й хвилині зустрічі. Відзначаючи свій другий точний удар на ЧС-2010, бразилець зняв щитки і підбіг до телекамер, продемонструвавши написані на них імена своїх дочок.

За матеріалами Блик

Зараз ви читаєте новину «Доньки врятували Елано від травми на ЧС-2010». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі