вівторок, 15 квітня 2008 12:29

Федерера тренуватиме іспанець

Новим тренером першої ракетки світу Роджера Федерера став іспанський фахівець Хосе Ігерас. Швейцарський тенісист виступав без наставника з травня 2007 року, коли він вирішив розлучитися з Тоні Роше. Ігерас допомагатиме Федереру на турнірі EstorilOpen, який пройде в Португалії на цьому тижні.

У сезоні-2008 швейцарець виграв 11 з 15 матчів, але не зумів перемогти ні на одному турнірі АТР. Остаточне рішення про продовження співпраці між Федерером і Ігерасом буде ухвалено після закінчення змагань у Португалії.

За словами швейцарського спортсмена, він дуже зрадів, коли Ігерас прийняв його пропозицію. Федерер вважає, що іспанський фахівець, який у минулому працював з такими відомими тенісистами, як Джим Курьє і Майкл Чанг, є одним з найавторитетніших і найдосвідченіших тренерів сучасності.

Федерер також підкреслив, що він знаходиться у відмінній формі і готовий боротися за перемогу у всіх турнірах, в яких він братиме участь.

Лента.ru

Зараз ви читаєте новину «Федерера тренуватиме іспанець». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі