понеділок, 19 березня 2012 10:27

Федерер учетверте став переможцем турніру в Індіан-Уеллсі
6

Фото: Reuters

Швейцарський тенісист Роджер Федерер здобув перемогу на турнірі Асоціації тенісистів-професіоналів (АТР) в американському Індіан-Уеллсі. У ніч на 19 березня в фінальному матчі Федерер у двох сетах переграв американця Джона Існера з рахунком 7:6 (9:7), 6:3, повідомляє офіційний сайт АТР.

Як відзначає Reuters, швейцарець став першим тенісистом, якому вдалося перемогти на турнірі в Індіан-Уеллсі учетверте. Раніше Федерер вигравав ці змагання в 2004-2006 роках.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Азаренко перемогла Шарапову у фіналі турніру в Індіан-Уеллс

У рейтингу АТР, нова версія якого була опублікована 19 березня, Федерер залишився на третьому місці. Перше місце зберіг серб Новак Джокович, який поступився у півфіналі Існеру, друге - іспанець Рафаель Надаль, який програв у півфіналі Федереру. Існер піднявся з 11-ї позиції на десяту.

У жіночій частині турніру перемогу здобула перша ракетка світу Вікторія Азаренко з Білорусі. У фіналі вона взяла гору над росіянкою Марією Шараповою (6:2, 6:3), яка займає у світовому рейтингу друге місце.

Зараз ви читаєте новину «Федерер учетверте став переможцем турніру в Індіан-Уеллсі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі