пʼятниця, 02 березня 2012 10:32

Надаль і Федерер проведуть матч на "Сантьяго Бернабеу"

Надаль і Федерер проведуть матч на "Сантьяго Бернабеу"

Тенісисти Рафаель Надаль і Роджер Федерер спробують увійти в Книгу рекордів Гіннесса як учасники найбільш відвідуваного тенісного матчу. 14 липня 2012 він проведуть матч на футбольному стадіоні "Сантьяго Бернабеу", де свої домашні зустрічі грає мадридський "Реал", пише іспанська газета AS.

В даний час найбільш відвідуваним тенісним матчем є зустріч американської тенісистки Серени Вільямс з бельгійкою Кім Клійстерс. Ця гра відбулася 8 липня 2010 року в Брюсселі, і її відвідали 35 тисяч 681 людей.

Керівництво "Реала" вирішило продавати квитки на матч Надаль - Федерер за низькими цінами, і на грі очікується аншлаг. Стадіон "Сантьяго Бернабеу" вміщує близько 85,5 тисячі глядачів. Крім того, організатори планують встановити додаткові ряди крісел.

Корт буде споруджений в середині футбольного поля. Трав'яне покриття корту буде схоже на те, на якому граються матчі Вімблдону - третього в тенісному сезоні турніру "Великого шолому".

Зустріч Надаль - Федерер буде присвячена 110-річчю "Реала". Клуб відзначає день народження 6 березня, і до 110-річчя "Реала" заплановано кілька святкових заходів. Надаль, який в даний час займає друге місце в світовому рейтингу, є вболівальником мадридського клубу.

Зараз ви читаєте новину «Надаль і Федерер проведуть матч на "Сантьяго Бернабеу"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі