вівторок, 24 січня 2012 15:53

Федерер дізнався суперника в півфіналі Australian Open

Федерер дізнався суперника в півфіналі Australian Open

Іспанський тенісист Рафаель Надаль (на фото) вийшов у півфінал Відкритого чемпіонату Австралії, де його суперником стане швейцарець Роджер Федерер. 24 січня Надаль, який є другою ракеткою світу, в матчі 1/4 фіналу переміг чеха Томаша Бердиха з рахунком 6:7 (5:7), 7:6 (8:6), 6:4, 6:3, повідомляє офіційний сайт турніру.

Третя ракетка світу Федерер раніше 24 січня в 1/4 фіналу переміг аргентинця Хуана Мартіна дель Потро з рахунком 6:4, 6:3, 6:2. Для швейцарця цей матч став тисячним у кар'єрі. Після гри Федерер заявив, що тепер він буде прагнути до рубежу в тисячу перемог. В даний час на рахунку швейцарця 814 виграних матчів.

Друга півфінальна пара Australian Open визначиться 25 січня по підсумками матчів Новак Джокович (Сербія) - Давид Феррер (Іспанія) і Енді Мюррей (Великобританія) - Кеі Нісікорі (Японія).

У жіночому одиночному розряді 24 січня також стала відома перша півфінальна пара. За вихід у фінал бельгійка Кім Клійстерс посперечається з Вікторією Азаренко з Білорусі. У середу відбудуться матчі 1/4 фіналу Марія Шарапова (Росія) - Катерина Макарова (Росія) і Петра Квітова (Чехія) - Сара Еррані (Італія).

Зараз ви читаєте новину «Федерер дізнався суперника в півфіналі Australian Open». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі