вівторок, 13 липня 2010 15:49

Фани "Лаціо" заявили про бойкот футбольних матчів

Фани "Лаціо" заявили про бойкот футбольних матчів

Фанатський рух римського "Лаціо" випустив офіційну заяву, в якій говориться, що вони більше не будуть відвідувати футбольні матчі. Подібне радикальне рішення пов"язане з введенням так званої карти фаната, на якій будуть зберігатися всі дані про власника.

Без карти уболівальники не зможуть відвідувати виїзні матчі своїх улюбленців, а в разі вчинення власником будь-яких протиправних дій, карта буде заблокована.

"Ми прийняли дуже болюче рішення залишити те, що для нас назавжди стало другим домом - північну трибуну олімпійського стадіону в Римі. Багато хто і так знають, у чому справа, але ми вважаємо за необхідне пояснити своє рішення. Ми - ультрас назавжди, і ми ті, хто любить свободу. Свого часу Система поцупила молодих людей з площ і вулиць на стадіон, щоб контролювати їх, щоб тримати в шорах революційні настрої серед молоді. Тепер ця ж Система хоче закрити людей вдома перед ігровими приставками, комп"ютерами, соціальними мережами, кабельним телебаченням і 3-D фільмами. Залишився єдиний здоровий і доступний спосіб зібрати молодь - трибуни стадіонів. Ідея введення карти фаната "приголомшлива", - йдеться в заяві.

Фани вважають, що вони вільні люди і ніколи не приймуть того, що хтось за них вирішує, чи можуть вони прийти на стадіон чи ні.

"Ми впевнені, що практично всі думають так само, як і ми, високо цінуючи особисту свободу фаната, свободу вболівальника і, навіть свободу громадянина. Ми не потерпимо занесення наших даних на картки!"

Фани також відзначили занадто дорогу ціну на квитки для середньої родини або для молодих людей, що навчаються.

За матеріалами ultraslazio.it

Зараз ви читаєте новину «Фани "Лаціо" заявили про бойкот футбольних матчів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі