субота, 05 грудня 2009 13:23

Фанати обстріляли голкіпера "Панатінаїкоса" з духової рушниці

Фанати обстріляли голкіпера "Панатінаїкоса" з духової рушниці

Судовий експерт підтвердив, що воротар грецького футбольного клубу "Панатінаїкос" Алексіс Цорвас був обстріляний з духової рушниці, повідомляє в п"ятницю Афінське агентство новин.

За заявою воротаря, його обстріляли фанати "Олімпіакоса" під час афінського дербі минулої неділі, 29 листопада, яке закінчилося поразкою "Панатінаїкоса" з рахунком 0:2.

Письмові свідчення експерта були заслухані в п"ятницю в прокуратурі афінського порту Пірей, повідомляє агентство. Експерт повідомив, що сліди на тілі воротаря дійсно були залишені кілька днів тому кульками з духового рушниці, але при цьому не міг сказати точно, в який день це сталося.

У разі якщо суд визнає фанатів "Олімпіакоса" винними у нападі, багаторічним чемпіонам Греції загрожують серйозні штрафні санкції.

Дисциплінарна комісія грецької футбольної Суперліги вже оштрафувала "Олімпіакос" на 53 тисячі євро за буйну поведінку його фанатів під час матчу. Заяви Цорваса комісія Суперліги розглядати відмовилася, оскільки вони не були внесені до протоколу матчу. Голкіпер "Панатінаїкоса" стверджує, що вимагав від головного арбітра Анастасіоса Какоса зафіксувати інцидент, але той відмовився це зробити.

РИА Новости

Зараз ви читаєте новину «Фанати обстріляли голкіпера "Панатінаїкоса" з духової рушниці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі