середа, 02 грудня 2009 10:17

У голкіпера збірної Греції стріляли під час матчу

У голкіпера збірної Греції стріляли під час матчу

Грецькі футбольні вболівальники потрапили у воротаря клубу "Панатінаїкос" Александроса Цорваса пострілами з пневматичного пістолета. Інцидент відбувся в неділю, 29 листопада, під час виїзного матчу "Панатінаїкоса" з "Олімпіакосом" в рамках чемпіонату Греції. У Цорваса потрапили кілька разів, повідомляє AFP.

Воротар "Панатінаїкоса" подав заяву в прокуратуру, надавши дані медичного огляду. За словами Цорваса, під час матчу він повідомив головного арбітра Анастасіосу Какосу про постріли з трибуни, але рефері не зафіксував цей інцидент в офіційному протоколі гри.

Прокуратура вже зажадала від "Олімпіакоса" надати записи камер спостереження, щоб визначити, хто стріляв в Цорваса. "Панатінаїкос" подав скаргу у футбольну лігу Греції. У скарзі говориться не тільки про постріли в голкіпера, але і про те, що під час матчу на поле кинули складаний ніж.

Матч завершився з рахунком 2:0 на користь "Олімпіакоса". Початок зустрічі був відкладений більш ніж на годину, оскільки вболівальники цієї команди затримали автобус з гравцями "Панатінаїкоса", коли той під"їжджав до стадіону. "Олімпіакосу" загрожує покарання: наступний домашній матч команда може провести за порожніх трибун.

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «У голкіпера збірної Греції стріляли під час матчу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі