неділя, 21 серпня 2011 19:23

Євролігові "Ворскла" і "Дніпро" зіграли без голів

Євролігові "Ворскла" і "Дніпро" зіграли без голів

Полтавська "Ворскла" і дніпропетровський "Дніпро" не виявили переможця у матчі сьомого туру української прем'єр-ліги, завершивши очне протистояння з рахунком 0:0.

У першому таймі активніше на полі виглядали підопічні Миколи Павлова, які виглядали свіжішими після матчів Ліги Європи, проте замість гострої гри в атаці футболісти обрали інертне вичікування помилок з боку суперників. У результаті перші 45 хвилин матчу завершилися практично без гольових моментів.

У другому таймі реальний шанс відкрити рахунок мав Даллку, але албанець не потрапив у площину воріт Лаштувки після удару з подачі кутового.

Під завісу матчу, коли команди вже догравали зустріч, ледь не вирвав перемогу для "Ворскли" Ребенок. Футболіст не скористався точною навісною передачею Маркоскі. В результаті у Полтаві зафіксована суха нічия, повідомляє Чемпионат.com.

Україна. Прем'єр-ліга

7-й тур

"Ворскла" (Полтава) - "Дніпро" (Дніпропетровськ) - 0:0.

Ворскла: Долганський, Краснопьоров, Даллку, Чеснаков, Селін, Матвєєв, Кривошеєнко, Закарлюка (Оберемко, 80), Ребенок, Безус (Маркоскі, 62), Янузі (Баранник, 72)

Дніпро: Лаштувка, Кулаков (Зозуля, 80), Мандзюк, Чеберячко, Денисов, Кравченко, Ротань, Олійник (Інкум, 46), Стрініч, Коноплянка, Антонов (Гладкий, 56)

Попереджені: Чеснаков, Даллку - Кулаков, Кравченко

Зараз ви читаєте новину «Євролігові "Ворскла" і "Дніпро" зіграли без голів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі