пʼятниця, 07 травня 2010 19:21

Євген Плющенко уникнув побачення з хірургом

Євген Плющенко уникнув побачення з хірургом

Російський фігурист Євген Плющенко уникнув операції на травмованому коліні. Про те, що спортсменові не було потрібно хірургічне втручання, у своєму мікроблозі повідомила дружина Плющенка Яна Рудковська. За словами Рудковської, Плющенко щасливий, що йому не потрібна операція, і "мріє про три четверні".

В даний час Плющенко лежить в одній з німецьких клінік, де, за словами Рудковської, спортсменові "під наркозом роблять маніпуляції". Раніше фігурист говорив, що йому доведеться перенести кілька операцій.

Через біль в коліні, яка не дозволяла спортсмену виконувати четверний стрибок, Плющенку довелося пропустити чемпіонат світу 2010 року, який пройшов у березні в Турині. Пояснюючи свою відмову від участі в першості планети, фігурист підкреслив, що він не може ризикувати своїм здоров'ям, оскільки це поставить під загрозу його участь в Олімпіаді 2014 року в Сочі.

За матеріалами Лента.ру

Зараз ви читаєте новину «Євген Плющенко уникнув побачення з хірургом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі