середа, 25 серпня 2010 16:49

Ерікссон хоче очолити збірну України

Ерікссон хоче очолити збірну України

Як стало відомо "СЕ" з інформованих джерел, кілька днів тому шведський тренер Свен-Горан Ерікссон, який на недавньому чемпіонаті світу в ПАР очолював збірну Кот-д'Івуара, через посередників запропонував свої послуги ФФУ в якості наставника української національної команди.

Нагадаємо, сьогодні виконком Федерації футболу України задовольнив прохання Мирона Маркевича про відставку, призначивши на вересневі матчі з Польщею і Чилі виконуючим обов'язки головного тренера його асистента Юрія Калитвинцева.

При цьому президент ФФУ Григорій Суркіс дав зрозуміти, що федерація розглядає на майбутнє, в тому числі на заключний у цьому році контрольний матч з Канадою, і ряд інших варіантів.

Тим часом, газета "Блік" повідомляє, що Юрій Калитвинцев прийняв перші кадрові рішення на новому посту. Відразу після Виконкому ФФУ Юрій Калитвинцев запропонував увійти до тренерського штабу збірної Сергію Реброву та Геннадію Литовченку, які зараз є тренерами в другій команді "Динамо".

Також очікуються деякі зміни і в списку гравців, які викликані на матчі збірної проти Польщі та Чилі.

Зараз ви читаєте новину «Ерікссон хоче очолити збірну України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі