понеділок, 23 серпня 2010 17:20

"Дуже шкода, що Мирон Богданович прийняв таке рішення" - Шевченко

"Дуже шкода, що Мирон Богданович прийняв таке рішення" - Шевченко
Капітан "Динамо" та збірної України Андрій Шевченко засмутився через рішення Мирона Маркевича залишити пост наставника національної команди.

"Чесно кажучи, я засмучений, - каже Шева після матчу з "Дніпром" (0:0). - З Маркевичем склалися дружні і теплі стосунки. Як наставник збірної він добре себе проявив. Ми виграли три матчі і один поєдинок зіграли внічию. Команда заграла по-іншому. Мені, як гравцеві збірної, дуже шкода, що Мирон Богданович прийняв таке рішення. Але це його рішення, тому обговорювати цю тему я не буду."

Відставку Маркевича ще не прийняли. У середу, 25 серпня, у Києві відбудеться виконком ФФУ, де розглянуть заяву Мирона Богдановича.

"Я не знаю, яке рішення прийме виконком. Це краще запитати у керівництва ФФУ. Ця новина була для нас дуже несподіваною і дізнались про неї так як і всі решта."

Гравці "Металіста" виступили із заявою, що вслід за Маркевичем можуть відмовитися від виступів за збірну. З харків"ян до лав головної команди країни закликалися Денис Олійник, Марко Девіч та Сергій Валяєв.

"Не вважаю правильним коментувати чиєсь рішення. Збірна – це збірна, а клуб – це клуб. Кожен сам вирішує. Напевне, була причина. Яка саме, я не знаю. Побажаємо Мирону Богдановичу успіху у його роботі в клубі. Ще раз повторюсь, мені як футболісту та капітану збірної дуже шкода, що Маркевич прийняв таке рішення."

Імовірним кандидатом на місце Маркевича називають його "праву" руку Юрія Калитвинцева.

"Юра працював разом з Мироном Богдановичем. Раніше він очолював юніорську збірну України. Я не знаю кого призначить ФФУ, але тандем Маркевича і Калитвинцева вийшов дуже хорошим. Ми дуже добре їх сприймали."

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «"Дуже шкода, що Мирон Богданович прийняв таке рішення" - Шевченко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі