середа, 25 серпня 2010 12:42

"На приставку в.о. я не звертаю уваги" - Калитвинцев

"На приставку в.о. я не звертаю уваги" - Калитвинцев
На сьогоднішньому засідання виконкому ФФУ більшістю голосів Юрій Калитвинцев був призначений виконуючим обов"язки наставника збірної України на два найближчі матчі – проти Польщі (4 вересня у Лодзі) та Чилі (7 вересня у Києві).

"За півроку роботи у збірній я прекрасно вивчив хлопців, хоча за великим рахунком я їх добре знав. Знав, що нас чекає і що треба робити. Ми чудово провели весь цей час" - каже Юрій Миколайович перед голосуванням.

Калитвинцев не став детально зупинятися на відставці Мирона Маркевича.

"Це вже історія", - коротко резюмував він. - Зараз у нас на рахунку кожен день. На минуле нема коли відволікатися. З гравцями ми найближчими днями посидимо у сімейному колі, а по-іншому я не можу назвати атмосферу, яка зараз є у збірній. Ми обговоримо найближчі наші плани.

Я не бачу сенсу, щось стратегічно змінювати у роботі. Головне наше завдання – затягнути вболівальників на стадіон і зробити це саме хорошою грою. Щодо приставки в.о., то я на це навіть не звертаю уваги."

В одному з інтерв"ю Мирон Маркевич заявив, що у збірної України "немає майбутнього".

"Якщо б я не бачив у збірній майбутнього, то не працював би в ній. Я не та людина, для якої посада тренера є самоціллю. Майбутнє в команди є. Ми з хлопцями його бачимо. Про це скажу ще раз гравцям 30 серпня і впевнений, що жоден не зможе цьому заперечити."

Після заяви Маркевича про відставку, у пресі з"явилася інформація, що гравці "Металіста" ігноруватимуть збірну. Самі футболісти заявили, що нічого про це не знають і від національної команди не відмовляються.

"Що стосується гравців "Металіста" у збірній, то одягаючи "синьо-жовту" футболку треба забувати про клуб. Ми чекаємо цих хлопців 30-го серпня. А там подивимось, - після паузи Калитвинцев додав. - Вони всі приїдуть."

Президент ФФУ Григорій Суркіс висловив сподівання, що Калитвинцев впорається з роботою - "свобода дій для наставника національної збірної була, є та буде."

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «"На приставку в.о. я не звертаю уваги" - Калитвинцев». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі