середа, 23 червня 2021 15:27

Експерт розповів, за якої умови "Мілан" підпише Яремчука

Експерт розповів, за якої умови "Мілан" підпише Яремчука
Роман Яремчук виступає у Бельгії із 2017 року. Фото: Кaagent.be

Італійський "Мілан" придбає форварда збірної України 25-річного Романа Яремчука, якщо клуб українця "Гент" зменшить фінансові апетити.

Головною метою "россонері" влітку буде посилення середини поля, щоб нівелювати втрату Хакана Чалхоноґлу, розповів скаут Алекс Великих.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Які гравці збірної розчарували Шевченка на Євро

"Яремчук, безумовно, цікавить італійські клуби. "Мілан" не виняток. Питання: скільки реально готовий заплатити "Мілан" зараз?

Вважаю, що придбання півзахисника на заміну Чалханоґлу, який пішов в "Інтер", стане головною тратою клубу цього літа. А питання форварда, можливо, розв'яжеться після кількох продажів. Паоло Мальдіні (спортивний директор "Мілана". - Gazeta.ua) готовий ризикнути придбати українця, але "Гент" має піти на поступки в сумі трансферу", - сказав Великих у коментарі Meta-ratings.com.ua.

За повідомленням ЗМІ, Яремчук може перейти в "Мілан" в оренду з правом викупу за €15-16 млн. "Гент" просить за футболіста €25-30 млн.

Яремчук виступає за "Гент" із 2017 року. До того грав за "Динамо" й "Олександрію".

Зараз ви читаєте новину «Експерт розповів, за якої умови "Мілан" підпише Яремчука». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі