пʼятниця, 19 жовтня 2012 12:42

Екс-хокеїст збірної СРСР помер під час матчу ветеранів

Екс-хокеїст збірної СРСР помер під час матчу ветеранів
Сергій Парамонов помер на 55-му році життя. Фото: hcchelmet.ru

Колишній головний тренер челябінського хокейного клубу "Трактор" Сергій Парамонов помер під час товариського матчу в Троїцьку Челябінської області. Парамонов помер увечері 18 жовтня на 55-му році життя. У перерві матчу в роздягальні хокеїстові, який виступав за команду ветеранів "Трактора", стало погано, і лікарі врятувати його не змогли. Імовірно причиною смерті став серцевий напад.

Матч в Троїцьку пройшов в рамках турне ветеранів "Трактора" на честь 65-річчя челябінського хокею. Як пише "Челябінський робітник", після трагічного інциденту гру перервали (за рахунку 5:1 на користь "Трактора"). Матч буде дограний в листопаді і буде присвячений пам'яті Парамонова.

Парамонов виступав за "Трактор" в якості гравця. У складі збірної СРСР Парамонов виграв молодіжний чемпіонат світу 1978 року.

У 2001 році Парамонов працював головним тренером "Трактора". У 2002-2003 роках, а також у 2009-2011 роках він займав пост наставника челябінського "Мечела" (зараз цей клуб називається "Челмет").

Зараз ви читаєте новину «Екс-хокеїст збірної СРСР помер під час матчу ветеранів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі