вівторок, 05 липня 2011 17:32

Джоковича у Сербії зустріли феєрверком та рок-концертом

Джоковича у Сербії зустріли феєрверком та рок-концертом

Сто тисяч уболівальників прийшли в центр Белграда, щоб відзначити тріумфальну перемогу свого земляка - сербського тенісиста Новака Джоковіча на Вімблдонському турнірі, повідомляє агентство Ассошіейтед Пресс.

У неділю 3 липня в фінальному матчі престижного тенісного змагання Джокович обіграв екс-першу ракетку світу - знаменитого іспанця Рафаеля Надаля з рахунком 6:4, 6:1, 1:6, 6:3, після чого очолив рейтинг Асоціації тенісистів-професіоналів (АТР ).

Повернувшись з Великої Британії Джокович став перед своїми шанувальниками з переможним кубком в руках на величезній сцені перед будівлею Національної Асамблеї.

"Сьогодні я перед вами в неоплатному боргу, тому що ви зробили сьогодні найкращим днем мого життя. Я ніколи цього не забуду. Я присвячую цей приз вам і Сербії", - заявив тенісист своїм численним фанатам.

Урочистий захід завершилося феєрверком та рок-концертом, на якому Джокович зі сцени підспівував улюбленим музикантам.

24-річний сербський тенісист вперше у своїй кар'єрі став переможцем Вімблдону, раніше з турнірів Великого Шолома йому підкорявся тільки Australian Open (2008, 2011).

Наступні матчі тепер уже першої ракетки серед чоловіків відбудуться 8-10 липня, де Джокович гратиме у чвертьфіналі Кубка Девіса.

Зараз ви читаєте новину «Джоковича у Сербії зустріли феєрверком та рок-концертом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі