неділя, 27 січня 2013 14:49

Джокович втретє поспіль виграв Australian Open
15

Фото: Reuters

Перша ракетка світу серб Новак Джокович успішно захистив свій титул на Відкритому чемпіонаті Австралії. У фіналі змагань 25-річний серб зустрічався зі своїм однолітком з Великобританії, третім номером світового рейтингу Енді Марреєм.

Стартовий сет матчу залишився за Марреєм - 7/6 (2), але у другій і третій партії успіх святкував серб - 7/6 (3), 6/3.

У перших геймах четвертого сету зав'язалася боротьба. Спочатку Маррей не без зусиль узяв свою подачу, а слідом уже Джоковичу довелося відігравати брейк-пойнт. У підсумку в третьому геймі серб зробив свій другий у матчі брейк і повів - 2/1. У п'ятому геймі Джокович ще раз узяв подачу Маррея і зняв практично всі питання щодо результату поєдинку. Відіграти відставання в два брейки Енді вже не зміг.

Підсумковий рахунок тривав 3 години 40 хвилин матчу - 6/7 (2), 7/6 (3), 6/3, 6/2 на користь Новака. Завдяки цій перемозі серб збільшив перевагу над шотландцем в рахунку за особистими зустрічами - 11:7.

Для Джоковича це вже четверта перемога на Australian Open і шоста на турнірах "Великого шолома". Всього ж в активі серба тепер 35 перемог на різних турнірах. Успіх в Мельбурні приніс йому $ 2,430,000 призових, а також 2000 рейтингових очок.

Зараз ви читаєте новину «Джокович втретє поспіль виграв Australian Open». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі