пʼятниця, 20 квітня 2012 11:27

Джокович ридав після перемоги над Долгополовим
9

Фото: Фото: Reuters

Найсильніший український тенісист Олександр Долгополов зумів дати бій першій ракетці світу Новаку Джоковичу в третьому раунді турніру серії ATP Rolex Masters в Монте-Карло. Він поступився сербу лише за підсумками трьох сетів.

При цьому перший з них Долгополов виграв з рахунком 6:2. Правда, вже другий сет українець віддав супернику - 1:6. У вирішальному Долгополов гідно протистояв більш титулованому сербу, програвши у підсумку 4:6.

Про те, наскільки непросто виявилося першій ракетці світу здолати українського тенісиста говорить той факт, що у серба не витримали нерви, і він буквально розридався під час поєдинку.

Ще однією причиною сліз, безумовно, стало те, що перед початком зустрічі сербу повідомили про смерть його 83-річного дідуся.

Таким чином, Джокович пройшов до чвертьфіналу, залишивши українця за бортом турніру з призовим фондом понад 3,2 млн доларів, повідомляє СПОРТ bigmir)net.

Зараз ви читаєте новину «Джокович ридав після перемоги над Долгополовим». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі