субота, 16 травня 2009 19:50

"Джиро д"Італія". Український велогонщик приїхав на фініш шостим

Автор: bike-zone.com
  Андрій Грівко
Андрій Грівко
Українець Андрій Грівко в італійському містечку К"явенна на велосипеді їздить швидше, аніж автомобілі. Придорожній вимірювач швидкості зафіксував показник Грівка на рівні 71 кілометра на годину! З таким завзяттям українець намагався наздогнати групу відриву на сьомому етапі цьогорічного "Джиро д"Італія".

Гонщикам у п"ятницю довелося проїхати 244 кілометри виснажливої дистанції. Етап складався з того, що велосипедисти постійно піднімалися у гору, на висоту аж у 1815 метрів над рівнем моря. Саме тут Грівко разом із кількома сміливцями відірвалися від пелотону. У підсумку українець приїхав на фініш шостим. А от переможцем сьомого етапу став норвежець Едвальд Боассон Хаген.

Але, не цим запам"ятається цей етап "Джиро". Ще з самого старту представник команди "Астана", славнозвісний американець Ленс Армстронг та його товариші по команді, сред яких виступає і українець Ярослав Попович, виїхали на трасу із заклеєними спонсорськими логотипами. Так представники казахстанської стайні протестували проти затримки зарплатні. Як би там не було, але лідером генеральної класифікації залишається господар траси Даніело ді Лука, найкращий з українців Попович займає 22 сходинку загального заліку.

megasport.tv, mail.ru

Зараз ви читаєте новину «"Джиро д"Італія". Український велогонщик приїхав на фініш шостим». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі